skip to Main Content
Direct contact opnemen: info@contentpartner.nl | +31 (0)85 130 29 59

Vertalingen

Vertalingen

Vertalingen van hoog niveau, voor een scherpe prijs. Wij bieden je een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Professionele vertalers, native in de doeltaal. Voor een goede vertaling, waarmee je jouw website, webshop of onderneming eenvoudig over de grens brengt.

Een goede vertaling is van essentieel belang, om pijnlijke missers in het buitenland te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat jij je diensten of producten ook over de grens kunt aanbieden. Of dat je aanvragen vanuit het buitenland op een professionele manier kunt afhandelen, dankzij de hulp van onze ervaren vertalers.

Je hebt bij ons standaard 1 contactpersoon, die je helpt met de volledige vertaling. Zodat je goed weet waar je aan toe bent. Zoek je naar vertalingen vanuit het Nederlands naar het Engels, Duits of Frans? Of wellicht andersom, vanuit een andere taal naar het Nederlands? Wij zorgen er met de native vertalers in de doeltaal voor dat je daarmee altijd een goede keuze maakt.

Nederlands naar Engels, Duits en Frans

We verzorgen vertalingen vanuit het Nederlands naar het Engels, naar het Duits en naar het Frans. Ga je de grens over naar het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk of een ander land? Wij zorgen er met de vertalingen voor dat je je daar professioneel kunt presenteren. Of we vertalen handleidingen naar de verschillende talen, zodat alle klanten en gebruikers daar goed mee uit de voeten kunnen.

We hechten bij ContentPartner veel waarde aan betrouwbare vertalingen, die kloppen met de manier waarop er in de diverse landen gesproken en geschreven wordt. Met de juiste nuances, zodat je een goed verhaal kunt overbrengen. Ondertussen hanteren we een goede prijs/kwaliteit-verhouding, voor een betaalbare vertaling naar de taal waar je naar op zoek bent.

Native in de doeltaal

We werken standaard met professionele vertalers, voor alle vertalingen. Native in de doeltaal, waardoor ze de belangrijke nuances kennen en weten ‘hoe men iets zegt’. Het komt de kwaliteit van jouw vertalingen sterk ten goede, waardoor we je kunnen helpen met zowel het Engels, Duits, Frans en een aantal andere talen. Wij zorgen ervoor dat jij geen omkijken hebt naar de vertalingen in die talen, zodat je ook over de grens succesvol kunt worden.

Professionele vertalingen: goede prijs/kwaliteit-verhouding

Maak gebruik van onze betaalbare vertalingen, op basis van een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs, dankzij professionele vertalers die weten hoe je jouw boodschap zo goed mogelijk kunt overbrengen.

Schakel ons in voor je Engelse vertalingen (http://contentpartner.nl/engelse-vertalingen/), net als voor het Duits, Frans en een aantal andere talen. Wij gaan er voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat je steeds 1 contactpersoon hebt. Zodat je goed weet waar je aan toe bent. Op basis van transparante tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Interesse? Neem contact (http://contentpartner.nl/contact/) met ons op, we horen graag van je.

Vragen/Opmerkingen?

Heeft u vragen en of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel of in het algemeen? U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina.

Contact opnemen

Back To Top