skip to Main Content
Direct contact opnemen: info@contentpartner.nl | +31 (0)85 130 29 59

SEO-teksten

SEO teksten

SEO teksten: ze maken je beter vindbaar tussen de zoekresultaten. SEO staat voor Search Engine Optimization, je zorgt daarmee voor een betere optimalisatie van je website. Beter geoptimaliseerd, zodat Google je website beter oppakt en je beloont met een hogere positie tussen de zoekresultaten.

Wij schrijven jouw SEO teksten, op basis van de inhoudelijke boodschap die je wilt vertellen. Over jouw diensten, jouw producten of de werkwijze die je hanteert. Gebaseerd op gedegen onderzoek naar zoekwoorden, voor een goede on-page optimalisatie. Met als doel een betere vindbaarheid, zodat jij hoger in Google komt. Beter vindbaar en direct zichtbaar voor de doelgroep, vanuit de gratis organische resultaten.

Let op: wij richten ons met SEO teksten op de organische resultaten. Dat zijn de resultaten onder de betaalde posities, op basis van Google AdWords (SEA).

Wij zorgen ervoor dat je door middel van goede webteksten beter vindbaar wordt. Op de zoektermen die jouw klanten gebruiken, waarop je graag beter naar voren wilt komen. Met professionele tekstschrijvers (http://contentpartner.nl/) voor jouw branche, die begrijpen waar het om gaat. Wij zijn jouw specialist voor SEO teksten, zodat je dit aan een professional uit handen kunt geven.

Webteksten laten schrijven: beter vindbaar

Hoger in Google, zodat je beter vindbaar wordt? Wij zorgen er met SEO teksten voor dat je jouw website verder kunt optimaliseren. We schrijven webteksten die scoren, door gebruik te maken van de juiste zoektermen. Op de belangrijke posities op de pagina en in een tekst, zodat het aan de content in ieder geval niet zal liggen.

We hanteren een scherpe prijs/kwaliteit-verhouding, waarvoor we jou beter vindbaar maken. Terwijl je contact hebt met 1 contactpersoon, die altijd bereikbaar is voor vragen. En om samen de strategie te bespreken, net als onze transparante tarieven.

Tip: zo hoog mogelijk in Google komen? Gebruik dan onze SEO teksten, net als een CMS zoals WordPress en werk aan je (interne en externe) linkprofiel.

Professionele tekstschrijver voor jouw branche

Jouw SEO teksten worden geschreven door onze professionele tekstschrijvers. Die weten hoe ze een goede tekst moeten opbouwen en die zich inleven in jouw branche. Vanuit hun ervaring en expertise, voor een inhoudelijk sterke tekst. Inclusief de belangrijke zoektermen, zodat je daarmee werkt aan je organische vindbaarheid.

Onze SEO tekstschrijvers zorgen voor teksten die scoren, dankzij de goede optimalisatie. Op basis van de laatste inzichten in het Google-algoritme en op basis van de laatste updates daarvan. Dat betekent dat je netjes voldoet aan de Google-richtlijnen, met content die ervoor zorgt dat je hoger in Google kunt komen.

Wij zijn jouw specialist voor SEO teksten

Op zoek naar een specialist voor SEO teksten? Neem contact (http://contentpartner.nl/contact/) met ons op, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Net als over de blogberichten (http://contentpartner.nl/blogberichten/) die we voor je kunnen schrijven en onze transparante tarieven.

Vragen/Opmerkingen?

Heeft u vragen en of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel of in het algemeen? U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina.

Contact opnemen

Back To Top