skip to Main Content
Direct contact opnemen: info@contentpartner.nl | +31 (0)85 130 29 59

Blogberichten

Blogberichten

Blogberichten over ontwikkelingen in de branche, nieuwe producten of jouw visie op de beste dienstverlening. Artikelen die aanspreken bij je bezoekers, en tegelijkertijd bijdragen aan je vindbaarheid in Google. Net als met SEO teksten (http://contentpartner.nl/seo-teksten/), maar dan periodiek op je eigen blog.

Tip: plaats de blogberichten bij voorkeur binnen je eigen domein. Daar dragen ze het sterkst bij aan je vindbaarheid, terwijl ze voor al je bezoekers goed zichtbaar zijn. Wij hebben daarmee de beste ervaringen.

Zou je graag (meer) bloggen, maar kom je er zelf niet aan toe? Of vind je het lastig om een goed blogartikel neer te zetten? Geen probleem, wij gaan er graag voor je mee aan de slag. Je kunt de blogs laten schrijven die je graag zelf zou maken, maar waar je de tijd of capaciteit niet voor hebt. Onze professionele tekstschrijvers gaan er voor je mee aan de slag. Wij kunnen zakelijk voor je bloggen. Gewoon met 1 contactpersoon, die je altijd kunt bereiken voor vragen en waarmee je samen de strategie bespreekt.

Blogs laten schrijven: professionele tekstschrijvers

Blogs laten schrijven en daarmee zorgen voor een goed verhaal naar jouw bezoekers, klanten en volgers? Onze professionele schrijvers hebben ervaring in jouw branche of lezen zich daarvoor goed in. Zodat ze voldoende expertise opbouwen, om een goed verhaal neer te zetten. Voor blogartikelen die daadwerkelijk iets toevoegen voor je bezoekers, terwijl ze ondertussen belangrijke zoektermen bevatten om hoger in Google te komen.

Wij helpen je als ContentPartner zakelijk te bloggen, zodat je daar zelf geen tijd voor vrij hoeft te maken. Wij zorgen er met de blogberichten of blogartikelen voor dat jij kunt werken aan je vindbaarheid. Of dat je laat zien dat je een actieve onderneming bent. Zonder dat je er zelf mee aan de slag hoeft of dat je daar een eigen redactie voor nodig hebt.

Blogartikelen voor jouw bezoekers

We schrijven de blogberichten voor jouw bezoekers. Blogartikelen met toegevoegde waarde, door daadwerkelijk een verhaal te vertellen. Rondom onderwerpen die bezoekers aanspreken en waar ze meer van willen weten.

Om blogs te laten schrijven maak je een afspraak met een van onze professionele tekstschrijvers. Samen bespreek je de interessante onderwerpen. Bijvoorbeeld op basis van de vragen aan de klantenservice, op basis van ontwikkelingen die je ziet of de visie die je graag online over wilt brengen.

Wij helpen je zakelijk te bloggen

Wij helpen je bij het zakelijk bloggen en bouwen aan je online autoriteit. Zoals we je ook kunnen helpen met vertalingen (http://contentpartner.nl/vertalingen/) en andere vormen van content. Altijd op basis van een goede prijs/kwaliteit-verhouding en aan de hand van transparante tarieven. Zodat je goed weet waar je aan toe bent en je niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over het laten schrijven van blogberichten en blogartikelen? Neem contact (http://contentpartner.nl/contact/) met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Vragen/Opmerkingen?

Heeft u vragen en of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel of in het algemeen? U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina.

Contact opnemen

Back To Top